Hoppa till sidans innehåll

Viktig information till distriktets föreningar

17 SEP 2019 12:08
Viktig information till distriktets föreningar med lag i Västgötaserien för B-lag.
  • Skapad: 17 SEP 2019 12:08

Vi har fått till oss att det har varit problem med att rapportera matcherna i Västgötaserien för B-lag i det nya BITS 2.0. Tidigare, i dåvarande BITS, rapporterade man matchresultatet med hcp. Vi tog kontakt med Svenska Bowlingförbundet och för att undvika fler problem vill vi från Västergötlands Bowlingförbunds sida ge er in kort instruktion hur ni går till väga för att det ska bli rätt.

Då BITS 2.0 hanterar resultaten på ett annat sätt än tidigare, ska alla matchresultat i Västgötaserien för B-lag rapporteras/registreras UTAN HCP, alltså ska ren slagning anges.

För att justera redan rapporterade matcher, logga in i BITS och klicka på Administration. Därefter väljer ni matcher och söker fram ert lag. Kryssa därefter i ”Visa även avslutade matcher” och då ska ni få fram redan rapporterade och avslutade matcher.

För att sedan redigera en redan avslutad match, klicka på texten ”Öppna match” och därefter ”Matchfakta”, så kan ni själva justera protokollet. Behöver ni hjälp med att korrigera protokoll, skicka då protokollet till This is a mailto link så hjälper dem till.

Skribent: Viktor Svarén
Epost: Adressen Gömd

facebook_logoyoutube_logotwitter_logo

bits2.0_logo

#enbanafritt_logo

 

Mixed DM

4-22 mars 2020
Lumber & Karle, Kvänum

Inbjudan

Anmälan/Resultat

 

Västgöta DM 2019/20

 

Semifinaler och final
8 mars 2020
Happy Bowl, Skara

Inbjudan

Anmälan/Resultat

 

 

 

jm_logo

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Ingalill Westerlund, Allégatan 12A
534 32 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link