Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsslutspelet i Skövde

2017-05-07 17:38
Slutspelet för våra ungdomsserier avgjordes under söndagen i Skövde. Det var som sig bör, mycket glädje, en del tårar och onda fingrar men framförallt, en härlig stämning.
  • Uppdaterad: 2017-05-08 09:46

De 3 främsta lagen från våra 2 grupper samlades i Skövde på söndagen för att göra upp om vilket lag som skulle bli 2016/2017 års mästere. De lag som kvalificerat sig till finaldagen var: BK Oden U, Team Skövde BC, Team Eldklotet BK U2, Kvänums Karle, Baloo BT U samt Mörlanda BS U.

Lagen möttes inbördes, uppdelade i 2 kvalgrupper, där de 2 främsta gick vidare till semifinaler. Efter flera rafflande och spännande matcher, så blev det semifinaler mellan Kvänums Karle - Baloo BT U och Mörlanda BS U - BK Oden U. 

Efter genomförda semifinaler avgjordes finalen mellan Kvänums Karle och BK Oden U. Det märktes tydligt på deltagarna att det var en final då glädjen var total över lyckade slag och bedrövade miner vid missar. Matchen började ganska jämnt, men Kvänum drog sakta men säkert ifrån lite helöa tiden och kunde till slut stå som segrare.

Matchen om tredje och fjärde pris avgjordes mellan Mörlanda BS U och Baloo BT U, där Mörlanda till slut var det något starkare laget för dagen.

Segrare i årets slutspel, Kvänums Karle

1:a Kvänums Karle

Silermedaljörer, BK Oden U

2:a BK Oden U

Bronsmedaljer

3:e pris Mörlanda BS U

4:de plats

4:e plats Baloo BT U

Det delades även ut pris till bästa pojke och bästa flicka för resultat på 3 serier utan hcp., och båda dessa priser gick till Mörlanda BS U.

Högsta slagning

Högst slagning på 3 serier utan hcp.

Alice Flodin, Mörlanda BS U 523p.

Ernst Fågelberg, Mörlanda BS U 559p.

Västergötlands Bowlingförbund riktar åxå ett stort tack till mannen med mikrofonen och hans personal för ett perfekt arrangemang.

Mannen Med Mikrofonen

Skribent: Stickan
Epost: Adressen Gömd

BITS

 ______________________________

Nästa styrelsemöte:

4 oktober i Vara

__________________________

Online Scoring

_____________________________

Blå Boken

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Odengatan 17
534 31 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info