Hoppa till sidans innehåll

Målsättningar för verksamhetsåret 2017-2018

2017-08-30 15:00
Den nya styrelsen sammanstrålade i Jönköping den 13 augusti för att bland annat planera för den stundande säsongen.
  • Uppdaterad: 2017-08-30 15:00

Målsättningar för verksamheten 2017-2018 ar att arbeta med följande punkter:

-          Ungdomsverksamheten

-          Utbildning

-          DM-tävlingar

-          Bli mer synliga ute i distriktet

Målet med ungdomsverksamheten är bland annat att det skall anordnas läger under säsongen. En gemensam resa till en ungdomstävling samt att ett Ungdomsslutspel kommer att ske under våren 2018.

För utbildningsverksamheten har man som mål att lägga fokus på utbildningar inom banläsning och Steg 1-utbildning då detta sedan tidigare varit efterfrågat. För att kunna genomföra dessa målsättningar har Tränargruppen fått i uppdrag att fokusera på att arrangera ett Ungdomsläger (upp till 21 år) och ett Vuxenläger under hösten, samt ett Bredd- & Elitläger under våren. Samtliga läger kommer att vara under en heldag.

DM-tävlingarna är något som i vanlig ordning kommer att arrangeras i följande discipliner;

-          Västgöta DM

-          Mixed DM

-          3-manna DM

-          Ungdoms-, Junior-, Oldboys-/girls- & Veteran DM

Det kommer inte att ske några större förändringar i dessa tävlingsformat och förhoppningen är att alla tävlingsdiscipliner kommer att fastställas med spelhall och datum i god tid för att alla ska veta när de är tänkt att äga rum.

För att Västergötlands Bowlingförbund ska kunna bli mer synliga i distriktet har styrelsen bland annat som tanke att all kommunikation sker via en kanslist, som ser till att all nödvändig information skickas ut till föreningarna och hallarna, så att informationen når alla den berör. Emma Magnusson, tidigare styrelseledamot, är den som har åtagit sig kanslirollen och hon fungerar också som webbmaster då hon har haft dessa uppgifter som tidigare. Information, utskick, nyheter och annat viktigt och intressant kommer inte enbart att skickas via e-post, utan kommer också att publiceras på vår hemsida samt Facebooksida.

För att komma i kontakt med förbundet kan ni skicka e-post till This is a mailto link, eller skriva direkt till den det berör. Kontaktuppgifter till alla i styrelsen och verksamhetsansvariga finner ni här.

 

Hälsningar,

Styrelsen

Skribent: Emma Magnusson
Epost: Adressen Gömd

BITS

 


Nästa styrelsemöte:

 


 Västgöta DM 2018

 Länk till anmälningssajten


 

Online Scoring


 

Blå Boken

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Odengatan 17
534 31 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info