Hoppa till sidans innehåll

Magnus Johnson's medalj

12 OKT 2018 12:39
Allas vår Stig-Åke "Stickan" Andersson finns tyvärr inte med oss längre. "Stickan" var en stor eldsjäl och genom åren har han och Kvänums BK fostrat många stora talanger som på senare år har kommit att representera Sverige och våra landslag.
  • Skapad: 12 OKT 2018 12:39

För sitt fina och fantastiska arbete med ungdomar tilldelades han under Svenska Bowlingförbundets årsmöte "Magnus Johnson's medalj".

Såhär motiverade Magnus Johnson sitt val av "Stickan":
"Det här med rekrytering är en viktig fråga, det tycker vi alla, och även jag. Om man då rekryterar ungdomar så tycker jag att det är ännu bättre. Det finns det också många exempel på, men det finns ett exempel som är i en helt egen klass. Då hamnar vi i Kvänum som har det mest obegripliga och fattbart bra ungdomsverksamhet som vi någonsin stött på. Bakom en stor del av detta låg en man som tyvärr inte finns bland oss längre: Stig-Åke ”Stickan” Andersson, sa Magnus Johnsson."

"Stickans" fru IngaLill var på plats i Stockholm och tog emot priset. 
- "Min röst kommer inte bära för någonting annat än ett stort tack", sa hon med tårar i ögonen.

"Stickan" fick inte uppleva denna fina stund, men vi är övertygade om att han tittar ner på oss och njuter av den fina och välförtjänta utmärkelsen! Vi och hela bowling Sverige kommer aldrig glömma dig och ditt fina arbete för att föra bowlingen framåt!

Vill du läsa mer om Magnus Johnson's medalj kan du göra det här:

http://www.swebowl.se/Utmarkelserstatistik/MagnusMedalj/

Skribent: Viktor Svarén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Odengatan 17
534 31 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info