Hoppa till sidans innehåll

Årets ungdomsslutspel avgjort!

2018-04-25 17:04
Precis som förra året så tog sig både BK Oden U och Kvänums Karle U till finalen i årets ungdomsslutspel.
  • Uppdaterad: 2018-04-25 17:17

Till slutspelet i Forshallen, Tidaholm, hade sex lag kommit. BK Oden U, Kvänums Karle U, BK Kyrk U2, Baloo BT U, Team Eldklot BK U2 och Team Eldklot U3. Dagen började med att lagen var indelade i två stycken trelagsgrupper. Från grupp A gick Kvänums Karle U och Team Eldklot BK U3 vidare och från grupp B gick BK Oden U och Team Eldklot BK U2 vidare.

I den första semifinalen möttes Kvänums Karle U och Team Eldklot BK U2 och efter en väldigt spännande match så stod Kvänums Karle U som segrare i den matchen och gick till final och Team Eldklot BK U2 fick spela tredjeprismatch. I den andra semifinalen möttes BK Oden U och Team Eldklot BK U2 och även där blev de en väldigt spännande match. BK Oden drog de längsta strået och gick till final.

I tredjeprismatchen blev det alltså ett derby mellan Team Eldklot BK U2 och Team Eldklot BK U3. Efter mycket fint spel och mycket strikeande så stod Team Eldklot BK U2 som segrare i den matchen men alla spelare firade efter åt tillsammans.

I årets final så blev de precis som förra året BK Oden U som mötte Kvänums Karle U. Matchen var jämn och spännande och alla spelare tog ett kliv fram och spelade mycket bra. Efter att krutröken hade lagt sig och sista slaget var gjort så stod BK Oden U som segrare och de fick alltså revansch från förra året.

Pris delades även ut till högsta slagning utan hcp i en match till kille och tjej. Tjejernas pris gick till Tilda Lindberg, BK Oden U, som slog 607 rent i en match. Killarnas pris gick till Lucas Fjällborg, BK Oden U, som slog 683 rent i en match.

Skribent: Emil Billman
Epost: Adressen Gömd

BITS

 


Årsmöte:

Kl 19.00 den 5 juni i Kvänum


 Västgöta DM 2018

 Länk till anmälningssajten


Mixed DM/O'Learys Mixen 2018

 Länk till anmälningssajten


Ungdom, Junior, Oldboys/girls och Veteran DM 2018

 Länk till anmälningssajten


 

Online Scoring


 

Blå Boken

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Odengatan 17
534 31 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info