Hoppa till sidans innehåll

Resa till Junior Masters

13 MAR 2019 14:45
Västergötlands Bowlingförbund bjuder in distriktets ungdomar och juniorer till en resa för två deltävlingar i Junior Masters.
  • Skapad: 13 MAR 2019 14:45

Vår senaste resa till Junior Masters i Nässjö och Västervik blev en succé, därför har ungdomskommittén börjat planera för ytterligare en resa!

Den 24 mars arrangerar vi en resa till Junior Masters och deltävlingarna i Örebro och Skövde! Vi samlas 09.00 utanför Arena Skövde för avresa med buss mot Örebro. Vi spelar i Örebro 12:00 för att sen avsluta dagen i Skövde med en start kl. 17:30.

Upplägget kommer vara sig likt. Västergötlands Bowlingförbund står för bussresan, en startavgift och lättare förtäring som frukt eller liknande. Du som spelare står för den andra startavgiften (500 kr) samt mat och dryck om du önskar det under dagen. Vi kommer äta tillsammans i Örebro innan vi åker tillbaka till Skövde. Vi återkommer om pris. Föräldrar eller ledare får naturligtvis åka med och heja helt kostnadsfritt som förra gången.

För att delta är det ett krav att du spelar båda deltävlingarna. Du ska inneha eget klot och egna skor samt ha licens för någon av distriktets bowlingklubbar.

Vi har i första skedet reserverat 20 platser i de båda deltävlingarna, så det är först till kvarn som gäller. Skulle intresset för resan vara högre än så, kan vi komma att utöka antalet platser.

Anmälan sker till Viktor Svarén på telefon 0735-248983 eller mail This is a mailto link. Vid anmälan uppge en kontaktperson och ett telefonnummer. Viktigt också att ni anmäler om någon förälder eller ledare vill åka med.
Vid frågor eller funderingar, kontakta ovanstående eller Daniel Blom. Dela gärna inlägget och tagga era ungdomar så att dem får upp ögonen för resan!

Välkomna med er anmälan!

Skribent: Viktor Svarén
Epost: Adressen Gömd

BITS

 

 

Årsmöte

3/6 2019

Lumber & Karle, Kvänum

 

Individuella DM

2-28/4 2019

Kruset Bar & Bowling, Tibro

 

 

 

DV8 Junior Masters_logo

DV8 Junior Masters

2018-2019

 

 

Postadress:
Västergötlands Bowlingförbund
Odengatan 17
534 31 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info